enticer 340 clutch problem - Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 02-15-2010, 02:51 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Newfoundland
Posts: 33
enticer 340 clutch problem

around about when the high speed jet kicks in the primary clutch makes a grinding/rattling noise i took the outer sheave off and looked at it all, the only thing i could see was 1 of the 3 pins were loose, it looked to be a bit smaller or wore than the other 2, im not sure if this was causing it or not, and another question, i busted the track a few days ago, and i took it off and measures it and its 108 inches, i have another track off my friend which is 106 inches, with about 3/4" of adjustment left to make, will it adjust enough for it to fit?
et340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-19-2010, 02:26 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Newfoundland
Posts: 33
i found out the clutch problem, it wasnt the clutch at all, the jackshaft bearing was gone
et340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome