'98 Mach 1 with no spark? - Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 03-10-2012, 06:19 AM Thread Starter
Senior Member
yellowshirt's Avatar
Join Date: Jan 2012
Location: where it use to snow!
Posts: 616
'98 Mach 1 with no spark?

My buddy has a '98 Mach 1 700 triple, warming it up, idling just fine, quit and now has no spark,,a week ago he replaced the tether cord, had one programmed at the local Ski-Doo dealership ran great. What do you think,,and does anyone have parts? Yellowshirt
yellowshirt is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 10-21-2012, 02:01 PM
Senior Member
Join Date: Apr 2001
Location: Sault Ste. Marie, Canada
Posts: 176
Mystery Spark

I have seen so many times its just a bad trigger coil. Its one of the cheapest of parts after trying spark plugs and very common. CdI is a possibility but expensive.
speedzone is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome