'98 Mach 1 with no spark? - Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileworld.com/forums
» Sponsors
Go Back   Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum > SNOWMOBILING SECTION > SKI-DOO

Reply
 
Thread Tools
Old 03-10-2012, 05:19 AM   #1
yellowshirt
Senior Member
 
yellowshirt's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: where it use to snow!
Mileage: 1500 per year
Primary Sled: 2005 Ski-Doo mxz800x\2003 Ski-Doo Blair Morgan 800x
Where I sled: Wisconsin
Posts: 553
Default '98 Mach 1 with no spark?

My buddy has a '98 Mach 1 700 triple, warming it up, idling just fine, quit and now has no spark,,a week ago he replaced the tether cord, had one programmed at the local Ski-Doo dealership ran great. What do you think,,and does anyone have parts? Yellowshirt
yellowshirt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-21-2012, 01:01 PM   #2
speedzone
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Sault Ste. Marie, Canada
Primary Sled: Mach ZX 1000
Posts: 176
Default Mystery Spark

I have seen so many times its just a bad trigger coil. Its one of the cheapest of parts after trying spark plugs and very common. CdI is a possibility but expensive.
speedzone is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.