99' XCR 700 coolant problems - Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum
http://www.snowmobileworld.com/forums
» Sponsors
Go Back   Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum > SNOWMOBILING SECTION > New Members Section

Reply
 
Thread Tools
Old 02-04-2013, 08:33 AM   #1
soccer
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default 99' XCR 700 coolant problems

I had a waterpump go bad on me. had it rebuilt and installed it and I am still getting it to overheat. Tried bleeding it at the waterpump, coolant tube on the top of the engine and at the thermastat. Get coolant from all but it is still not going to the rear lines (under the seat). Tried to lift the front of the sled with a picker (4' in the air) to bring the air to the front and no luck.
What can I do to fix this?
soccer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-05-2013, 12:18 AM   #2
BCDan
Senior Member
 
BCDan's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Oregon
Mileage: 0 miles
Primary Sled: 07 Dragon RMK 700 EFI
Where I sled: Oregon
Posts: 1,079
Default

Usually, idling the sled with the radiator cap higher than the rear heat exchanger and the cap off will get rid of the air pretty quickly.
__________________
2007 RMK 700, 2008 RMK 600, 1995 AC Prowler 2-up, 1980? AC Cheetah
BCDan is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2013, 09:20 PM   #3
soccer
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default Re: 99' XCR 700 coolant problems

I am wondering if the rebuilt pump is bad.

Sent from my MB886 using Snowmobile.com App
soccer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 05:02 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.