93 indy 500 - Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 12-16-2012, 02:59 PM Thread Starter
Junior Member
 
shaunb's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: winnipeg manitoba
Posts: 23
93 indy 500

Having some troubles with my sled fouling/ cooking the plugs. Its a efi with new battery any ideas out there as too why its happening?

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
shaunb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 12-19-2012, 11:03 PM
Member
 
mliedel's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Erie Mi
Posts: 41
Make sure your not running to rich or to lean
mliedel is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 12-19-2012, 11:48 PM
Senior Member
 
Polaris650freak's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 127
It's efi he can't control if it's rich or lean. The computer tells it how much fuel to flow. How old is gas and oil and plugs? What's compression at?


Sent from my iPhone using Snowmobile.com App
Polaris650freak is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 12-20-2012, 12:41 PM Thread Starter
Junior Member
 
shaunb's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: winnipeg manitoba
Posts: 23
Ya its got fresh gas and oil and im on my 3rd set of plugs in 12 miles.. tested my battery and it only putting out 11.6 v the manual says it needs 12.2 v so i bought another one going to see if that helps

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
shaunb is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 12-20-2012, 02:18 PM
Senior Member
 
Polaris650freak's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 127
Do a compression test


Sent from my iPhone using Snowmobile.com App
Polaris650freak is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 12-21-2012, 09:10 PM Thread Starter
Junior Member
 
shaunb's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: winnipeg manitoba
Posts: 23
Put the new battery in and took it out for a rip seems to be running fine now.. its shitty how they run afoul just because of low voltage

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
shaunb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome