1991 Exciter II LE - Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-03-2020, 10:03 AM Thread Starter
Member
 
ccarbo's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: WI
Posts: 59
Send a message via AIM to ccarbo
Question 1991 Exciter II LE

I have a really nice Exciter I picked up last year with only 4000miles. There has been 2 times now where it uses an unbelievable amount of gas. 8a gallons went in 50 miles. I had filled up before that and put in 3 galllons and went 32 miles. I have gone through the carbs, new yamaha needle/seats, checked float bowl levels. I did jet down 2 sizes and runs great.... spark plugs are nice brown color. I don't see or smell any gas so it is not leaking out. What in the world could be the problem? I put a nice single ply track under it as well and that turns great. My dad mentioned on his arctic cat that the vent tube in the tank was plugged and it used a pile of fuel. I would greatly appreciate any help on this. I don't know where to look next. Thank you!!
ccarbo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome