E-mail Notification - Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 14 (permalink) Old 09-30-2007, 12:38 PM Thread Starter
Senior Member
 
Spaceman's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Elyria, Ohio
Posts: 1,212
I can't figure out why I don't recieve any e-mail notifications for watched forums. my e mail addy is set correctly. I had this problem once before and Corey fixed it but its not doing it again. What do you think?

Spaceman
MEAN GREEN RACING
On The Gas Kickin' ###
Elyria, Ohio

'04 Sabercat700efiLX
'97 ZR580efi
'81 Citation
'72 Panther
You Can Fly With EFI
Spaceman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 (permalink) Old 10-08-2007, 07:03 PM
Senior Member
 
snofrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: just south of the snowbelt
Posts: 2,885
I`m having the same problem right now
snofrog is offline  
post #3 of 14 (permalink) Old 10-08-2007, 08:08 PM
Super Moderator
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,958
...
labudda is offline  
 
post #4 of 14 (permalink) Old 10-09-2007, 08:56 PM Thread Starter
Senior Member
 
Spaceman's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Elyria, Ohio
Posts: 1,212
mines better for the first time today. I don't have a spam filter.

Spaceman
MEAN GREEN RACING
On The Gas Kickin' ###
Elyria, Ohio

'04 Sabercat700efiLX
'97 ZR580efi
'81 Citation
'72 Panther
You Can Fly With EFI
Spaceman is offline  
post #5 of 14 (permalink) Old 10-11-2007, 08:04 PM
Senior Member
 
snofrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: just south of the snowbelt
Posts: 2,885
not in spam and still no replies
snofrog is offline  
post #6 of 14 (permalink) Old 10-11-2007, 08:45 PM
Administrator_X
 
idooski's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: SW Michigan!!
Posts: 5,122
Are you not getting any of the notifications Mark?

Mine was doing it as well, but started working so I never said anything to the tech guy. If you're still having trouble, let me know.
idooski is offline  
post #7 of 14 (permalink) Old 10-13-2007, 04:41 PM
Senior Member
 
snofrog's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: just south of the snowbelt
Posts: 2,885
Quote:
Are you not getting any of the notifications Mark?

Mine was doing it as well, but started working so I never said anything to the tech guy. If you're still having trouble, let me know.[/b]
yes ,I`m still not recieving notification . if you can help I`d appreciate it Keith . thanks M
snofrog is offline  
post #8 of 14 (permalink) Old 10-18-2007, 11:44 AM
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Test. Please ignore this post.
VSTest is offline  
post #9 of 14 (permalink) Old 10-18-2007, 11:45 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 112
More testing. Please ignore this post.
Administrator is offline  
post #10 of 14 (permalink) Old 10-18-2007, 11:47 AM
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Test 3. Thank you for your patience.
VSTest is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome