Snowmobile World : Your #1 Snowmobile Forum - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: shaunb
Forum: POLARIS   01-07-2013, 05:20 PM
Replies: 0
Views: 730
Posted By shaunb
93 indy 500 efi

Just wondering if anyone knows if my acs is shot and i wired the power to a switch will the stator still charge my batt when it is running? Im not getting any recharge out of it and not sure if its...
Forum: ARCTIC CAT   12-31-2012, 07:01 PM
Replies: 2
Views: 665
Posted By shaunb
Sent from my XT910 using Snowmobile.com App

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: POLARIS   12-29-2012, 10:08 AM
Replies: 12
Views: 8,556
Posted By shaunb
I have a 93 500 efi and its a huge headache. mine...

I have a 93 500 efi and its a huge headache. mine is doing the same thing. My acs was shot so i wired around it but now its fouling the plugs because the stator is shot and it is not recharging the...
Forum: ARCTIC CAT   12-26-2012, 04:27 PM
Replies: 2
Views: 665
Posted By shaunb
2000 zr600

Just added a new toy to the garage today

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App30715
Forum: POLARIS   12-21-2012, 09:10 PM
Replies: 5
Views: 1,133
Posted By shaunb
Put the new battery in and took it out for a rip...

Put the new battery in and took it out for a rip seems to be running fine now.. its shitty how they run afoul just because of low voltage

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: POLARIS   12-20-2012, 12:41 PM
Replies: 5
Views: 1,133
Posted By shaunb
Ya its got fresh gas and oil and im on my 3rd set...

Ya its got fresh gas and oil and im on my 3rd set of plugs in 12 miles.. tested my battery and it only putting out 11.6 v the manual says it needs 12.2 v so i bought another one going to see if that...
Forum: POLARIS   12-16-2012, 02:59 PM
Replies: 5
Views: 1,133
Posted By shaunb
93 indy 500

Having some troubles with my sled fouling/ cooking the plugs. Its a efi with new battery any ideas out there as too why its happening?

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: ATV DISCUSSION   12-15-2012, 09:56 AM
Replies: 33
Views: 9,882
Posted By shaunb
Sent from my XT910 using Snowmobile.com App

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: POLARIS   11-29-2012, 07:24 PM
Replies: 7
Views: 1,658
Posted By shaunb
Ya i agree with keeping it in canada the dealer...

Ya i agree with keeping it in canada the dealer actually had one that was only 10$ so i just grabbed from them.. thanks for the part # info tho... this weekend i ride. FINALLY!!

Sent from my...
Forum: POLARIS   11-27-2012, 08:37 PM
Replies: 7
Views: 1,658
Posted By shaunb
That was my problem i dont know what type of bulb...

That was my problem i dont know what type of bulb it is

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: ATV DISCUSSION   11-26-2012, 10:56 PM
Replies: 33
Views: 9,882
Posted By shaunb
Nice quad .... those tires look tight to the...

Nice quad .... those tires look tight to the fenders tho.. they must plug up pretty good

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: POLARIS   11-26-2012, 10:48 PM
Replies: 7
Views: 1,658
Posted By shaunb
Light bulb

Just wondering what kind of headlight bulb is in a 93 indy has in it? Mine didnt come with one was wondering if i could get one anywhere but the dealer??

Sent from my XT910 using Snowmobile.com...
Forum: New Members Section   11-15-2012, 09:53 PM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
Well it wasnt the ecu turned out it was the acs...

Well it wasnt the ecu turned out it was the acs which polaris no longer makes so i had to wire around it and install a switch to cut the power to the ecu... finally time to get riding!!!

Sent...
Forum: New Members Section   10-28-2012, 01:18 AM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
Yeah ive checked the whole electrical system...

Yeah ive checked the whole electrical system ordered a new efi ecu hoping it solves the problem

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: New Members Section   10-23-2012, 10:33 PM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
So it was running fine shut the key off turned...

So it was running fine shut the key off turned the key back on gave it a pull and it wont do anything? Frustration and confusion has set in.... any ideas

Sent from my XT910 using Snowmobile.com...
Forum: New Members Section   10-20-2012, 09:39 PM
Replies: 6
Views: 1,609
Posted By shaunb
Ya you can try spraying some injector cleaner...

Ya you can try spraying some injector cleaner into them and letting them sit for a while also put a bottle of fuel injector cleaner in your tank and let it do the work

Sent from my XT910 using...
Forum: New Members Section   10-09-2012, 12:18 PM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
Turned out to be a loose wire at the kill switch ...

Turned out to be a loose wire at the kill switch

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: New Members Section   10-07-2012, 07:16 PM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
Ahhhh finally that sweet sound .... No more...

Ahhhh finally that sweet sound .... No more problems

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: New Members Section   10-05-2012, 10:57 AM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
Yeah ive checked everything like that kinda hit a...

Yeah ive checked everything like that kinda hit a wall.... The efi relays have been replaced ignition battery and i cleaned up the grounds.

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: New Members Section   10-05-2012, 09:48 AM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
Its a 93 indy 500 efi sks Sent from my...

Its a 93 indy 500 efi sks

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: ATV DISCUSSION   10-04-2012, 08:08 PM
Replies: 33
Views: 9,882
Posted By shaunb
2003 arctic cat 400 4x4 with kenda bear claws .....

2003 arctic cat 400 4x4 with kenda bear claws .. Great quad has gone thru hell and back

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Forum: New Members Section   10-04-2012, 06:45 PM
Replies: 12
Views: 1,472
Posted By shaunb
Problems

So i got my sled with no battery or ignition in it i have replaced both but dont have any power at all ... Any ideas out there on why? The sled used to die while riding so my dad tried fixing it just...
Forum: New Members Section   10-04-2012, 06:33 PM
Replies: 2
Views: 590
Posted By shaunb
New guy here

Hey all just got a 93 indy 500 having some issues with it hope someone out there can help

Sent from my XT910 using Snowmobile.com App
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome