Snowmobile World banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
745 Posts
Discussion Starter #1
I'm trying to attach a photo and it's not working.
A little help would be grateful.

Thanks
FZ700
 

·
Registered
Joined
·
3,365 Posts
You have to first have the pic. save to your hard drive. Then when you go to start a new thread or reply to a post, scroll down the page and you will see a "BROWSE" button. Click it and find the picture you want to upload and double click it or hit "OPEN".
Thats all there is to it, but make sure you DO NOT preview post first, just post it normaly. If you preview it, it will wipe out the pic....
Makes sense?
 

·
Registered
Joined
·
745 Posts
Discussion Starter #3
Thanks, I'll give it a try. I was preveiwing first, thats probably my first mistake.

Thank You for your help.

FZ700
 

·
Registered
Joined
·
745 Posts
Discussion Starter #4
Thanks phazerhater, it worked great. Check out the photo un the General forum( snowhawk wannabe). I was preveiwing!

Thanks

FZ700
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
??? I tried above advice and still says can't upload that type. I've tried jpg and tif and used less than 102400.
What am I doing wrong??
 

·
Banned
Joined
·
5,166 Posts
Originally posted by FZ700@Oct 29 2002, 04:54 PM
I tried above advice and still says can't upload that type. I've tried jpg and tif and used less than 102400.
What am I doing wrong??
Tiff is not a recognizable file extension for the forums.

Email me the pic so I can figure out what is wrong. Email to: [email protected]

Thanks.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top